Zoranićeva 87, 21210 Solin kgs@kgs.hr +385 (0)21 245 233
  • 1989. - KGS d.o.o. je osnovano kao jedno od prvih privatnih poduzeća, sa sjedištem u iznajmljenim prostorima u Splitu ulica Petrića 11. Želja kod osnivanja je bila stvori jedno prepoznatljivo, pouzdano poduzeće koje će obavljati sve potrebne aktivnosti, od davanja optimalnog rješenja do realizacije odnosno puštanja u rad, strojarskih instalacija (vodovod i kanalizacija, centralno grijanje, klimatizacija, ventilacija, plinske instalacije te uređaji za iskorištavanje sunčeve energije).
  • 1995. - Tvrtka mijenja sjedište, prelazi u vlastite prostore u ulici Dubrovačka 51, te nabavlja i oprema suvremenu i moderniziranu radionicu za izradu elemenata i opreme za ventilaciju i klimatizaciju, najveću na ovim prostorima. Istovremeno, poduzeće se ekipira kvalitetnim i kvalificiranim kadrom.
  • 1996. - Uprava Društva razmišlja o uvođenju sustava ISO 9002 te šalje direktora poduzeća na tečaj za internog auditora, na kojem dobiva i certifikat za obavljanje pripremnih radnji. Obzirom na znatno povećanu aktivnost Društva ove aktivnosti nisu provedene do samog završetka, odnosno uvođenje sustava nije izvršeno.
  • 2000. - Poduzeće kupuje zemljište u Solinu s ciljem izgradnje vlastitog proizvodnog pogona i znatnijeg povećanja proizvodnje, te je ishođena lokacijska dozvola a u izradi je dokumentacija za dobivanje građevinske dozvole.
  • 2001. - Uprava Društva ponovno donosi odluku i pristupa uvođenju sustava ISO 9001: 2000 i provodi aktivnosti uvođenja sustava upravljanja kvalitetom.
  • 2005. - Tvrtka ponovno mijenja sjedište, prelazi u vlastiti izgrađeni proizvodni pogon u Solinu, Zoranićeva 87, za izradu elemenata i opreme za ventilaciju i klimatizaciju, najveći na ovim prostorima.

Struktura tvrtke

img
Imate pitanja?

Javite nam se, tu smo za vas!

Kontakt